Magunkról

Az Isuzu Specialisták az elmúlt 25 évben nagyfokú tapasztalatra tettek szert a japán Isuzu gyár által gyártott termékek ( gépjárművek és ipari motorok) javításában, karbantartásában, alkatrész beszerzésében és értékesítésében.

Az Isuzu spetialistáiként folyamatosan képezzük magukat. Napi kapcsolatban állunk az Isuzu cégcsoport európai központjával. A legkorszerűbb informatikai rendszerekkel, a lehető legrövidebb idő alatt a megfelelő pótalkatrészt, javítási technológiát, szervizutasítást elérhetővé teszik.

Cégünk üzleti elképzelése, hogy az Isuzu márka független képviselőjeként a jelenlegi és jövőbeli Isuzu-tulajdonosoknak olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk,
mely az Isuzu szellemiségéhez, értékrendjéhez illeszkedve biztosítja az Isuzu gyártmányok használatával, üzemeltetésével kapcsolatos teendőket,
legyen az fiatal vagy akár idősebb jármű, ipari motor, munkagép, erőgép, áramfejlesztő, kistraktor.

Az Isuzu Specialisták célja az Isuzu márka népszerűsítése és megismertetése a felhasználókkal, a magyarországi Isuzu tulajdonosokkal való kapcsolat tartás, eredeti gyári Isuzu pótalkatrész és gyári kiegészítők értékesítése. Mindezt úgy, hogy nem feledjük az emberek értékeit és igényeit.

Vállalkozásunk alapértékei az alábbiak:

  • személyközpontú ügyfélkapcsolat, családias légkör
  • kedvező ár
  • szakmai elhivatottság
  • lelkiismeretes munka
  • függetlenség