Eredeti alkatrészek - keresd a BVP csomagolást

Eredeti alkatrész készletről Több mint 200 Best Value Parts, alacsony áron -> BVP katalógus

Elérhetőség, minőség, ár

Amikor pótalkatrészről van szó, mi az elérhetőségre, a minőségre és az árra fókuszálunk. Alkatrészellátó rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy rugalmasan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Legyen szó ipari motor alkatrészről, Luv pickup teherautóról, Japán belpiacos személyautóról. Az alkatrészt a lehető legrövidebb idő alatt leszállítjuk.

Ellenőrzött árak

Eredeti Isuzu alkatrészeket kínálunk versenyképes áron. Az árellenőrző akciónk biztosítja a legjobb ajánlatot több mint 100 gyorsan mozgó szerviz alkatrészre, mint például szűrők, fékbetétek, kuplungtárcsák, lámpák. Odafigyelünk Ügyfeleinkre és ha áraink eltérnek más gyártókétól, reagálunk.

Eredeti, szavatosság

Az eredeti gyári Isuzu alkatrészek megfelelnek a gyári normáknak, így teljes integritást nyújtanak járműve számára - az alkatrész, amit megrendel mindig csereszabatos.
Az alkatrészekre 12 hónap garanciát biztosítunk, amennyiben azt egy szakszerviz építi be.

Mindig elérhető

Büszkék vagyunk arra, hogy azon pótalkatrészek, melyek a járművek és ipari motorok folyamatos üzeméhez szükségesek mindig elérhetőek. Tudjuk mennyire fontos, hogy a javítási idő és tervezett vagy rendkívüli karbantartás a lehető legrövidebb legyen. Igyekszünk minnél több gyorsan mozgó szerviz alkatrészt készleten tartani, hogy Önnek a kiesés a legkevesebb legyen.